Κάντε κλικ εδώ

-Tα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. δύνανται να αξιολογούν μαθητές που φοιτούν μέχρι και την Γ’ τάξη Λυκείου όλων των τύπων και έως το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους.

-Άτομα άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, που έχουν μέχρι την ηλικία αυτήν αξιολογηθεί από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ως άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για την έκδοση αξιολογικών εκθέσεων που αφορούν στη φοίτηση σε εκπαιδευτικές δομές, εφόσον δεν έχουν υπερβεί το τριακοστό (30ό) έτος της ηλικίας τους. 

-Tα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. δύνανται να αξιολογούν Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες μαθητών που φοιτούν μέχρι και την Α’ τάξη Λυκείου όλων των τύπων, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους.

-Η δυνατότητα παρέχεται στον έναν ή και στους δύο γονείς/κηδεμόνες του/της  μαθητή/μαθήτριας που φοιτά σε σχολείο περιοχής ευθύνης του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Άρτας.

-Επίσης, οι εκπρόσωποι μαθητών, οι οποίοι ανήκουν σε φορείς ή και οι ίδιοι οι φορείς κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής ή Απόφασης Δικαστηρίου, με την οποία τους έχει δοθεί η επιμέλεια και κατέχουν τα απαραίτητα έγγραφα, που θα καταθέσουν στην υπηρεσία μας.

Στην ευθύνη μας υπάγονται οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δημόσιας, ιδιωτικής και ειδικής αγωγής του νομού Άρτας.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας